A zsidók majmok és disznók utódai a radikális imám szerint

Etnikai csoportok elleni uszítással vádolnak egy szélsőséges imámot, aki a prédikációja során azt mondta, hogy a zsidók a disznók és a majmok utódai – írja a V4NA.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 06. 19. 16:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2020 októberében Basem Mahmoud imám keresztényellenes és antiszemita prédikációt tartott a malmői mecsetben. Azzal vádolta a keresztényeket, a zsidókat és a rendőrséget, hogy a zsinagógában összeesküvést szőttek a muszlimok ellen.

Az imám egy nagy csatáról is beszélt, amelynek a végén minden más vallású embert arra kényszerítenek, hogy alávesse magát a muszlimoknak, majd Allahhoz imádkozott, hogy a muszlim isten legyőzze vagy elpusztítsa a keresztényeket és a zsidókat.

Minden időkben ugyanazok az álnok gazemberek állnak az igazak útjába. Mindenki tudja, hogy a nyugati országokat zsidók irányítják. A zsidók az uralkodóik. A zsidók a disznók és a majmok utódai. Ellenségesek a muszlimokkal szemben, de az iszlámmal szemben tehetetlenek lesznek

– mondta az imám, aki a rendőrségi kihallgatáson tagadta, hogy bármi rosszat tett volna. Azt állítja, csak a Korán egy részletét idézte, amely arról szólt, hogy Allah majmokká és disznókká változtatja azokat az embereket, akik nem hisznek benne. Azt is mondta, hogy nem tudja megváltoztatni a vallását a zsidók kedvéért.

Basem Mahmoud nem először kerül reflektorfénybe a szélsőséges nézetei miatt. Korábban védelmébe vette a Samuel Paty francia tanárt brutálisan meggyilkoló muszlim férfit is.

Egy vallását szerető ember dühbe gurul, és késsel lemészárolja a tanárt, mert az tisztátalan, és a csatorna az egyetlen hely, amit megérdemel

– kommentálta a brutális gyilkosságot az imám.

Egy másik prédikációjában a svédországi szociális szolgálatokat és iskolákat támadta, azt állítva, hogy az országban a muszlimok át fogják venni a hatalmat.

Svédország a miénk. A miénk, akár tetszik nekik, akár nem. Tíz-tizenöt év múlva a miénk lesz

– mondta az imám egy prédikációjában.

Borítókép: Basem Mahmoud imám (Forrás: Samnytt.se)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.