Divatos fitneszkarkötő érkezik a piacra

Állítólag stresszfigyelésre is képes lesz a divatos, vízálló karkötő, amellyel lehet majd úszni. GPS-t nem építenek bele.

Forrás: origo.hu2021. 04. 20. 8:06
null
Divatos és okos a cég új fitneszkarkötője Forrás: Winfuture
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szivárgások szerint rozsdamentes acél házat és OLED-kijelzőt kap a divatos Fitbit Luxe okoskarkötő – olvasható az Origo cikkében.

A Fitbit a múlt hónapban mutatta be a gyerekek számára készült Ace 3 fitneszkarkötőt, a következő terméke pedig a Fitbit Luxe lesz. Erről szivárogtatott ki nemrég részleteket és képeket a német WinFuture blog.

Divatos és okos a cég új fitneszkarkötője
Fotó: Winfuture

A Fitbit Luxe elegáns dizájnnal rendelkezik majd, továbbá legalább három színben lesz elérhető. A ház rozsdamentes acélból készül, a szíjak pedig cserélhetőek lesznek.

A Luxe OLED-es érintőkijelzőt kap majd, bár erről és a hardverről részletek még nincsenek. A képek alapján viszont lesz pulzusmérés, alváskövetés, légzésgyakorlat és sportmódok. Állítólag stresszfigyelésre is képes lesz a vízálló karkötő, amellyel lehet majd úszni. GPS-t nem építenek bele. A megjelenésről és árakról nincs hír, de a szivárgásokat figyelembe véve valószínűleg rövidesen bemutatják a terméket.

Az eredeti cikk IDE KATTINTVA olvasható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.