Monitorként is használható ez a táblagép

Számítógépre, játékkonzolra, vagy épp a tévé beltéri egységére is ráköthető.

Forrás: ORIGO.HU2021. 06. 28. 22:47
null
Lenovo Yoga Tab 13 Forrás: LENOVO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kínában való piacra dobását követően Yoga Tab 13 néven a Lenovo bemutatta az eddigi egyik legérdekesebb táblagépének nemzetközi változatát. Az androidos eszköz nagy különlegessége, hogy tévéként és monitorként is használható, a microHDMI bemenetének köszönhetően ráköthetőek a számítógépek, a játékkonzolok, vagy épp a tévészolgáltatók által biztosított beltéri egységek – olvasható Origo cikkében.

Lenovo Yoga Tab 13
Fotó: LENOVO

A kitámasztva és falra akasztva is használható gépbe 13„-es és 2000×1200 pixeles IPS érintőkijelző került, a meghajtásáról a Qualcomm Snapdragon 870 rendszerlapka gondoskodik, a memóriája 8 GB, a háttértára pedig 256 GB. Az akkuja 10200 milliamperes, az előlapi kamerája 8 MP-es (hátlapi nincs), a sztereó hangzásról pedig négy darab, Dolby Atmosszal kompatibilis JBL hangszóró gondoskodik.

A külön árult Lenovo Precision Pen 2 érintőtollal kompatibilis tablet európai megjelenési ideje és ára hírünk írásakor még nem volt ismert, de az Egyesült Államokban júliusban kerül majd piacra 680 dollárért, olyan nettó 200 ezer forintért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.