Hasznos dolgokat tanult az új képszerkesztő program

Új funkciók, a böngészőből működő Photoshop – olvasható az Origó cikkében.

2021. 10. 29. 8:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Adobe legutóbbi Max konferenciája az alkalmazások frissítésével kezdődött. Megérkezett például a webböngészős Photoshop. A webes verzió korlátozott szerkesztési támogatással rendelkezik, közös munkához találták ki – a PSD-k a felhőben tárolhatóak, a linkek megoszthatóak, lehet értékelni és megjegyzéseket írni, mindezt pedig az asztali verzióba szinkronizálja a rendszer.

Az Apple iPad tableteken már a RAW fájlok is támogatottak lettek, továbbá az Apple ProRAW fájlok. Sok funkció már az iPaden is elérhető (mint az égcsere).

Az okos objektummaszkolási funkció már asztalon is elérhető, a Sensei AI gépi tanulási rendszer könnyen izolál bármit új rétegben.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.