Mindenkinek megmutatja a dalszövegeket a népszerű applikáció

Visszatért a dalszöveg funkció a Spotify szolgáltatásába, az ingyenes csomagot használók is elérik – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 22. 9:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Spotify visszahozta a dalszövegfunkciót a szolgáltatásába, ezúttal ráadásul minden egyes felhasználója eléri azt – azok is, akik az ingyenes csomagot használják.

A dalszövegeket a Musixmatch biztosítja, a céggel való együttműködés keretében. Azt állítják, hogy mostanra több mint nyolcmillió dalhoz kínálnak szöveges kiegészítést.

Érdekesség, hogy a funkció korábban is elérhető volt, de csak bizonyos régiókban. Most nemcsak hogy mindenki számára elérhető lett, de a dalszöveg megoszthatóvá vált a közösségi médiában, továbbá iOS-, Android-, Windows-platformon, sőt okostévén és konzolon is működik. A Behind the Lyrics funkciót ugyanakkor megszüntetik – ez az előadóról mutatott eddig érdekességeket.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Spotify (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.