Megújul a Windows 11-ben lévő Jegyzettömb

Továbbra sem lesz benne egy alsó hangon húsz éve kért funkció – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 12. 08. 13:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Paint felületének modernizálását követően a Windows 11 újabb alapszoftverét vették kezelésbe a Microsoft illetékesei, a Windows Insider tesztelői programban lévők már kipróbálhatják a megújult Jegyzettömböt. Az alkalmazás általánosságban véve modernebben néz ki, támogatja a világos és sötét témákat, a visszavonás (Ctrl-Z) funkciója pedig az eddiginél több lépésben tud dolgozni.

Ezen túlmenően nem történt érdemi változás, inkább csak olyan módosításokra kell gondolni, mint hogy a [Keresés], továbbá a [Keresés és csere] funkciók felugró felületei trendibb kinézetet kaptak. Érdekes, hogy a sortörésfunkciót még mindig nem hajlandó alapértelmezetten bekapcsolni a Microsoft.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.