Változásokat hoz a következő összehajtható mobil

Már tesztelik a Samsung Galaxy Z Fold 4 prototípusait, új kijelzőformátum várható.

Forrás: Origo.hu2022. 02. 13. 9:00
Forrás: KÉpernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár népszerűbb a Galaxy Z Flip 3, a Samsung összehajtható mobiljainak csúcsát a Galaxy Z Fold 3 jelenti. Azóta felkavarta a mezőnyt az Oppo Find N, igaz, a gyártó nem szándékozik Kínán kívül forgalmazni azt a modellt. Ellenben a Honor a Magic V összehajtható mobilt az MWC-re is elviszi, ami arra utal, hogy jön majd Európába a készülék – derül ki az Origo.hu cikkéből.

Valószínűleg a Galaxy Z Fold 4-re még várni kell egy darabig, de az is biztos, hogy már tesztelik a prototípusokat. Erről több szivárogtató is beszélt a napokban, változásokat említve. A negyedik generációs modell állítólag fejlettebb kijelző alatti kamerát kap majd – ez elképzelhető, hogy a Galaxy S23 szériába is bekerül, ha elég jól sikerül (a legtöbb szakértő szerint ugyanakkor még mindig nagyon rossz a minőség az ilyen megoldásoknál).

Ezenfelül új kijelzőformátumról is beszélnek: a külső panelt alakíthatják át, de még nem dőlt el, hogy pontosan hogyan. Kisebb, nagyobb és ugyanilyen képernyőt is tesztelnek állítólag. A konkrétumok feltehetően csak néhány hónap múlva kezdenek majd körvonalazódni.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.