IoT-megoldások kiállítását és versenyét rendezik Budapesten

IoT-megoldások kiállítását, konferenciáját és versenyét rendezi meg második alkalommal a MOHAnet Mobilsystems Zrt. május 25–26-án, a seregszemlén közel harminc hazai és külföldi vállalat vesz részt és mutatja be okos megoldását az újpesti UP Rendezvénytérben – közölték a szervezők az MTI-vel.

Forrás: MTI2022. 05. 22. 19:34
IOT - INTERNET OF THINGS
IOT - INTERNET OF THINGS Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Yettel IoT Live Show elnevezésű szakmai rendezvény egyik izgalmas pontja lesz az IoT Nagydíj, amelyen számos vállalat méri össze M2M – Machine to Machine, azaz a gépek közötti adatáramláson alapuló technológiai fejlesztését. A verseny összdíjazása hárommillió forint, arra a kiállítók mellett bármely piaci szereplő beadhatja pályázatát.

Mint írták, az IoT (Internet of Things – dolgok internete) megoldások az élet részévé váltak, a privát szférában és a munkakörnyezetben is egyre több az olyan alkalmazás, amely online, a gépek kommunikációja által nyújt segítséget vagy támogatást a hétköznapokban.

A rendezvény szakít a hagyományos iparági kiállítások felépítésével: egy iparágat legfeljebb két vállalat képviselhet, így a kiállítói réteg nem egy szektorra fókuszál, ezzel számos területbe betekintést nyerhetnek az esemény látogatói – mondta az MTI-nek Havasi Zoltán, a főszervező MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette: kezdeményező szerepet vállalnak az IoT-technológia hazai képviselőinek aktív népszerűsítésében, ennek érdekében alapították meg a Dolgok Internete Szakmai Közösséget.

Fülöp Gábor, a Yettel Magyarország üzleti értékesítési és marketingigazgatója, a verseny zsűribizottságának elnöke azt közölte: a legfrissebb mobilpiaci jelentés alapján a Yettel 40 százalékos részesedéssel Magyarországon piacvezető az aktív M2M-kártyák területén. A növekedéshez elengedhetetlennek nevezte a kapcsolatfelvételt az új, innovatív partnerekkel, ennek a fóruma az IoT Live Show.

A Yettel IoT Live Show-ra a belépés ingyenes, mindössze előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a látogatók a www.iotliveshow.hu honlapon tehetnek meg. A rendezvény online is követhető lesz, amelyre szintén a weboldalon jelentkezhetnek az IoT-megoldások iránt érdeklődők.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.