Hamarosan mindenki büntetést kap, aki megosztja a Netflix jelszavát

A Netflix 2023-tól bevezeti, hogy büntetést szab ki azokra, akik megosztják a jelszavukat más háztartásban élőkkel. Hogy a változtatás mikorra érinti a magyarokat, még nem tudni, ahogy a pótdíj összegét is csak tippelni lehet – olvasható a Life.hu oldalán.

Forrás: Life.hu2022. 10. 24. 9:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azokra a felhasználókra szabják ki a büntetést, akik nem élnek egy háztartásban az előfizetővel, és akinek a bejelentkezési adatait mások is használják. Egyelőre úgy tudni, hogy az előfizetés nagyjából negyedébe kerülhet az adatmegosztás. Jelenleg idehaza 2490 és 4490 forint közötti csomagok közül lehet válogatni, vagyis körülbelül 620 és 1120 forint közötti összeggel lehet kalkulálni.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.