Egyszerűbb lesz a fiókmegosztások kezelése az egyik legnépszerűbb streamingszolgáltatásban

Jó hírekkel jelentkezik a Netflix azok számára, akik másokkal osztják meg a fiókjukat. Az egész átláthatóbbá és könnyebben menedzselhetővé válik – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 11. 16. 16:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szuper lehetőség, hogy a Netflix-fiókunkat megoszthatjuk másokkal, azonban problémás lehet, amikor egyszerre túl sokan próbálnak egy fiókról tartalmat fogyasztani, vagy bejelentkezve maradnak egy készüléken. Aztán persze ott van az is, ha valakitől meg akarjuk vonni a lehetőséget, hogy a továbbiakban a fiókunkat használja.

A Netflix most egy húzással ezt az egészet leegyszerűsíti: bekerül egy új lehetőség, ami angolul a Manage Access and Devices nevet kapta. Ez egy egységesített felület, ahol könnyedén átlátható, hogy ki, mikor és honnan használta a fiókunkat, mikor nézett legutoljára valamit, és milyen eszközről.

A felületről egyszerűen kijelentkeztethetjük az esetlegesen véletlenül bejelentkezve maradt eszközöket, és ha úgy döntünk, vissza is vonhatjuk a használati jogosultságot.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Netflix)


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.