Most akár egy mobiltelefonnal készült fotóval is tízezer dollárt nyerhet

Tavaly is magyar versenyző nyert a világ legnagyobb mobilfotós versenyén: még egy hétig lehet jelentkezni.

Forrás: FEOL2022. 11. 09. 14:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 15-ig lehet jelentkezni a világ legnagyobb, idén már negyedik alkalommal megrendezett nemzetközi mobilfotós pályázatára, a Huawei NEXT IMAGE 2022-re – írja a Fejér megyei hírportál, a Feol.hu. 

Az idei év versenyének mottója az „Inspiráld a világot!”; a megméretésre a világ minden tájáról kilenc kategóriában várják a Huawei okostelefonokkal készített fényképeket és videókat.

A kategóriák győztesei 1500 dolláros pénzjutalmat, a második helyezettek P50 Pro okostelefont nyerhetnek, a három fő győztes pedig fejenként tízezer dollárral lesz gazdagabb.

2017 óta rendezik meg a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós pályázatot, amelyre öt egymást követő év alatt több mint 170 országból és régióból több mint 3,2 millió nevezés érkezett. A nagyszabású pályázaton tavaly egy magyar versenyző, Tompa Attila „Generációk” című alkotásával nyerte el az Év fotósa címet, valamint a fődíjjal járó tízezer dolláros nyereményt.

A Huawei tevékenységének középpontjában az okostelefonos fotózás határainak felfedezése áll, és a Next Image fotópályázat is ezt a szemléletet tükrözi. 

A Next Image megmérettetés célja, hogy összegyűjtse azokat az okostelefonnal készített fényképeket, amelyek a legjobban megragadják mindennapi élet szépségét,

 és egyúttal párbeszédet indítson a mobilfotózásról, az okostelefonokkal való fényképezés élményéről és a kifejezés új formáiról.

A versenyen 3 fődíjast, 24 kategóriagyőztest és 27 második helyezettet választanak ki. A fődíjat elnyerők fejenként tízezer dolláros pénzjutalomban részesülnek, a kategóriagyőzelemért 1500 dollár jutalom jár, míg a második helyezést elérők egy-egy Huawei P50 Pro (8+256GB) készüléket nyerhetnek. Jelentkezni november 15-ig még itt lehet.

 

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.