időjárás 1°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Most akár egy mobiltelefonnal készült fotóval is tízezer dollárt nyerhet

Forrás: FEOL
2022.11.09. 14:03 2022.11.09. 14:11
Most akár egy mobiltelefonnal készült fotóval is tízezer dollárt nyerhet

November 15-ig lehet jelentkezni a világ legnagyobb, idén már negyedik alkalommal megrendezett nemzetközi mobilfotós pályázatára, a Huawei NEXT IMAGE 2022-re – írja a Fejér megyei hírportál, a Feol.hu. 

Az idei év versenyének mottója az „Inspiráld a világot!”; a megméretésre a világ minden tájáról kilenc kategóriában várják a Huawei okostelefonokkal készített fényképeket és videókat.

A kategóriák győztesei 1500 dolláros pénzjutalmat, a második helyezettek P50 Pro okostelefont nyerhetnek, a három fő győztes pedig fejenként tízezer dollárral lesz gazdagabb.

2017 óta rendezik meg a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós pályázatot, amelyre öt egymást követő év alatt több mint 170 országból és régióból több mint 3,2 millió nevezés érkezett. A nagyszabású pályázaton tavaly egy magyar versenyző, Tompa Attila „Generációk” című alkotásával nyerte el az Év fotósa címet, valamint a fődíjjal járó tízezer dolláros nyereményt.

A Huawei tevékenységének középpontjában az okostelefonos fotózás határainak felfedezése áll, és a Next Image fotópályázat is ezt a szemléletet tükrözi. 

A Next Image megmérettetés célja, hogy összegyűjtse azokat az okostelefonnal készített fényképeket, amelyek a legjobban megragadják mindennapi élet szépségét,

 és egyúttal párbeszédet indítson a mobilfotózásról, az okostelefonokkal való fényképezés élményéről és a kifejezés új formáiról.

A versenyen 3 fődíjast, 24 kategóriagyőztest és 27 második helyezettet választanak ki. A fődíjat elnyerők fejenként tízezer dolláros pénzjutalomban részesülnek, a kategóriagyőzelemért 1500 dollár jutalom jár, míg a második helyezést elérők egy-egy Huawei P50 Pro (8+256GB) készüléket nyerhetnek. Jelentkezni november 15-ig még itt lehet.

 

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.