Ezek ma az itthon kapható legolcsóbb okostelefonok

Szűk másfél évtizede annak, hogy az első teljes érintőképernyős okostelefonok megjelentek, de ennyi idő is elég volt, hogy felforgassák és meghódítsák az egész világot.

Forrás: origo.hu2021. 06. 10. 9:41
null
Olcsó okostelefonok árasztják el a magyar piacot is Forrás: origo.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szűk másfél évtizede annak, hogy az első teljes érintőképernyős okostelefonok megjelentek, de ennyi idő is elég volt, hogy felforgassák és meghódítsák az egész világot. Amíg az iPhone és a HTC Dream, az úttörők a maguk korában, csak egy szűk, gazdag réteg által elérhető méregdrága luxusterméknek számítottak, addig ma már az ilyen típusú készülékek gyakorlatilag bárki által megvásárolhatóak – olvasható az Origón.

A kereskedelmi adatok ismeretében nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Magyarországon is sokan keresik a kifejezetten kedvező árú, belépő kategóriás okostelefonokat.

De nincs könnyű dolga annak, aki kevés pénzért szeretne használható készüléket választani, mert sajnos rengeteg a használhatatlan ipari hulladék is ebben a szektorban. Mostani cikkünkkel arra vállalkoztunk, hogy segítséget nyújtsunk ebben, azaz, hogy ajánljunk néhány olyan terméket, amely nem kerül sokba, de ettől függetlenül még jó szolgálatot tehet.

Olcsó okostelefonok árasztják el a magyar piacot is
Fotó: origo.hu

 

Mire jók?

Azt nagyon fontos leszögezni, hogy ezektől a készülékektől felesleges csodát várni. Még a legütőképesebb darabok sem képesek arra, hogy normális minőségben futtassák a picit is jobb grafikával bíró játékokat, és a nagy felbontású videók, valamint képek nézegetéséről is le kell mondani esetükben. Jellemzően lassabban töltik be a weboldalakat, de tény, hogy alkalmasak lehetnek levelezésre, az egyszerűsített csevegőprogramok és közösségi platformok futtatására.

Valamint akár fotózásra, mozgóképek készítésére is, de azért tény, hogy a mai elvárásoknak e téren már csak igencsak visszafogott mértékben képesek megfelelni.

Az eredeti cikket és a legolcsóbb okostelefonok bemutatását IDE KATTINTVA találja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.