Hazánkban is kapható már az extra nagy lézertévé

A szélesvásznú mozizás élményét nyújtja a Hisense új készüléke.

Forrás: MW2020. 11. 21. 15:18
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 100L5F névre hallgató, speciálisan tervezett modell 2700 lumen tipikus fényerőt biztosít egy úgynevezett ALR (Ambient Light Rejecting, azaz tükröződésmentes) kijelzőn, amelynek köszönhetően a háttérből érkező fény sem rontja a látványt, napszaktól függetlenül kiváló képminőséget produkál a lézertévé.

A készülék egy lézeres fényforrást használó projektorból, valamint egy 100 hüvelykes speciális kijelzőből áll, amely könnyen falra szerelhető. Mivel a kép a fényforrásból a kijelzőre vetül és nem felénk sugároz, a felhasználó akár háromméteres távolságról is élvezheti az extra nagy, 254 centiméteres képernyő nyújtotta élményt anélkül, hogy az különösebb szemfáradtságot okozna.

Fotó: Pexels

A 100L5F lézertévé DLP (Digital Light Processing = digitálisfény-feldolgozó) technológiája éles képeket és lenyűgöző részleteket ígér, a gyorsan mozgó képek pedig a tévé Smooth Motion technológiának köszönhetően maradnak finomak és tiszták.

A készülék megújult VIDAA U4 mesterséges intelligenciát használó okostévéplatformot kapott, amellyel egyszerű és széleskörű streaming-szolgáltatást nyújt a legújabb Netflix-filmekkel és sorozatokkal.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Megszólalt a Huawei egyik legnagyobb konkurense

Korlátozza a szabad versenyt és kereskedelmet, végső soron pedig hátrányos hatással van az egész gazdaság versenyképességére is a Huawei kizárása az 5G mobil hálózati fejlesztésekből Svédországban konkurense, az Ericsson vezérigazgatója szerint.

Borje Ekholm, a svéd Ericsson mobil távközlési berendezésgyártó konszern, a távközlési ágazatban a Huawei egyik legnagyobb konkurensének vezérigazgatója a brit Financial Times lapnak adott interjúban leszögezte, hogy fontosnak tartja a verseny és a kereskedelem szabadságának megőrzését.

„Azok közé tartozom, akik hisznek benne, hogy a szabad verseny hosszú távon jobb vállalattá tesz bennünket. Rövid távon kellemetlen tud lenni ugyan, hosszabb távon azonban innovációra ösztönöz és így jobb termékekkel tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni”.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.