Törölte a kínossá vált élcelődését a népszerű techóriás

A sajtósai természetesen Streisand-hatást váltottak ki az akcióval – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 12. 24. 21:34
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem panaszkodhat az idei évére a Samsung, nem pusztán jól ment az összes üzletágának a szekere, de a komoly botrányok is elkerülték a techóriás háza táját. Mindennek tetejébe még kétmillió kettéhajtható kijelzős okostelefont is sikerült értékesítenie, ami sokak számára komoly meglepetést jelentett.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

Az egyetlen kínos közjáték a techóriás egyes sajtósainak a számlájára írható, az iPhone 12 mobilok bejelentésekor azzal kívántak virális szenzációt kiváltani a közösségi médiában, hogy egy bizonyos riválisuk készülékeitől eltérően a Galaxy mobilok mellé bezzeg fali töltő is jár. A nyelvköszörüléssel alapvetően el is érték a céljukat, ám a jelek szerint akkor még nem voltak tisztában azzal, hogy a jövő év elején hivatalossá váló Galaxy S21 telefonok dobozából is hiányozni fog a töltő.

A viccesnek szánt bejegyzés kellemetlenné válása már hetek óta világos, azonban az illetékesek sokáig nem reagáltak rá semmit, most pedig nagy csendben törölték az október 13-ai posztot.

Természetesen a pályakorrekciót nem sikerült titokban tartaniuk, így Streisand-hatást kiváltva már másodjára is kínos helyzetbe kerültek a hónapokkal ezelőtti botlás miatt.

Ez nem az első eset, az audio Jack almás telefonokról való leszedésekor is poénkodtak a helyzeten, röviddel később pedig kiderült, hogy a csúcs Galaxy telefonok is megválnak a hangcsatlakozótól.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Meghalt a Samsung elnöke

A konszern tájékoztatása szerint Li mellett volt családja, köztük fia, a Samsung alelnöke, a vállalatot már ténylegesen évek óta irányító Li Dzse Jong is.

Linek kulcsszerepe volt abban, hogy apja tésztagyárából Dél-Korea egyik legnagyobb vállalata lett, amely ma már elektronikai termékek piacától a hajóépítésen át a biztosítási és építőipari szektorban is meghatározó.

Lu Kun Hi hat éve kórházban volt, amióta szívroham érte. A halálát bejelentő közleményben a vállalat azt írta róla, hogy valódi látnok volt, aki egy helyi vállalkozásból világraszóló, innovatív céget és a gazdaság egyik hajtóerejét hozta létre. „Öröksége örökkévaló” – húzta alá közleményében a Samsung.

Li hatalmas vagyont hagy örököseire. A Forbes 2017-es becslése szerint a Li-örökség a 16 milliárd dollárt is elérheti.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.