Ashley Graham hét perces edzésprogramja + videó

A világ egyik leghíresebb plus size topmodellje, Ashley Graham 7 hónapja adott életet első gyermekének. Ashley most egy 5 napos edzéskihívás videóit tette közzé a YouTube csatornáján, ebből mutatjuk a has/kar epizódot.

Forrás: MW2020. 10. 13. 17:14
Ashley Graham arrives at the Los Angeles Team Mentoring s 20th Annual Soiree
Ashley Graham Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency Forrás: Northfoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ashley Graham még tavaly kezdte el a legnagyobb videómegosztón a „Thank Bod” című videósorozatát, amikor a kisfiát, a most már 9 hónapos Isaacet várta. Akkor – természetesen szakértői iránymutatással – azt mutatta meg, hogy milyen gyakorlatokat végez kismamaként. Most pedig itt a Thank Bod második szériája: a szupermodell visszatért, és ezúttal is az edzője, Kira Strokes által javasolt mozgássorokat prezentálta a követőinek – a saját garázsában.

Ashley Graham. Fotó: Northfoto

AZ 5 EPIZÓDOS SOROZAT TÉMÁI

1. rész: teljes testes edzés

2. rész: törzs/has és felsőtest

3. rész: lábnap

4. rész: Has- és mellizom

5. rész: Kar és láb

Most a 2. részt mutatjuk be egy kicsit közelebbről, aztán pedig érdemes kipróbálnod a videó alapján, mert az Ashley Graham által végzett gyakorlatok nem bonyolultak, viszont nagyon hatásosak – írja a dietaesfitnesz.hu.

A GYAKORLATOKRÓL

Az 1. gyakorlat az úgynevezett dead bug, azaz döglött bogár. Ennél a feladatnál Ashley is felhívja a figyelmet arra, hogy nagyon fontos: a derekadat végig szorítsd a talajra, ne emelkedjen el. 45 percig végezzük a gyakorlatot.

A 2. feladat plank alapállásból indul. Váltott vállérintés után feltoljuk a csípőnket, és ebben a pózban váltott térdérintést végzünk. Ismétlésszám: 10 darab mindkét oldalra vagy 45 másodperc.

A 3. gyakorlat a tricepsz fekvőtámasz: ez tulajdonképpen olyan női fekvőtámaszt (térdtámaszban), amikor szűkebb kéztartásban vagyunk, és karhajlításnál inkább hátra, nem pedig oldalra mozdul a könyök. Ismétlés: 10 darab.

A 4. gyakorlat hátsó fekvőtámasz padra támaszkodva, hajlított lábbal (vagy stabil dohányzóasztalon, lépcsőfokon, ami épp „kéznél” van). Ismétlés: 5 karhajlítás/nyújtás, 5 apró karhajlítás, 5 karhajlítás/nyújtás.

5. gyakorlatként Ashley az úgynevezett „hegymászót” végzi el. A kiindulás plank alkartámaszban, innen váltott térdhúzás, 45 másodpercen keresztül. Figyelj arra, hogy ne engedd le a csípődet!

Végezetül pedig a 6. gyakorlat: hanyattfekvésben felhúzzuk a térdünket, a talp marad a talajon, a karokat kinyújtjuk hátra. A gyakorlat első mozdulataként megemeljük a csípőnket, majd visszaengedjük, és jöhet egy teljes felülés, nyújtott karral. 45 másodpercig végezzük a gyakorlatot.

Otthon a kisfiával, Isaackel. Fotó: Instagram

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.