Otthon végezhető comb- és fenékgyakorlatok + videó

Egy szakértő, Hegedüs Dóri megmutatja, hogy milyen gyakorlatokkal tudjuk erősíteni és formásabbá tenni a comb- és fenékizmainkat.

Forrás: Diéta és Fitnesz2020. 11. 11. 18:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A comb és a fenék sok nő számára kritikus területnek számít. Viszont ha rendszeresen, célzottan dolgozunk a comb- és a farizmokra, akkor igazán formás alkatra tehetünk szert! Ebben segít a Hegedüs Dóri személyi edző által összeállított nagyon hatásos gyakorlatsor, amit az otthoni edzés részeként is könnyedén elvégezhetünk – írja a diétaésfitnesz.hu.

Vágjunk bele!

Testzsír

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy sok fogyni vágyó nem méri, pedig komoly jelentéssel bír a testzsír. Egy hagyományos mérleg csak azt mutatja meg, hogy hány kiló a testsúlyunk, van azonban egy adat, ami legalább ennyire fontos lenne, ez pedig annak az aránya, hogy a teljességből mennyi a zsír és az izom. Mégis milyen százalék számít magasnak, mik a túl magas vagy épp túl alacsony zsírtömeg veszélyei? A Diéta és fitnesz összegyűjtötte a válaszokat!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.