Gyönyörű, új bölcsőde fogadja a gyerekeket szeptembertől

Két csoportszobás, új bölcsőde épült mintegy 281 millió forint európai uniós támogatással a Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén – közölte a város polgármestere az MTI-vel.

Forrás: MTI2022. 04. 26. 9:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Basky András (Fidesz–KDNP) tájékoztatása szerint a mintegy 330 millió forintos fejlesztés révén a Meserét Lajosmizsei Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde egy új, két csoportszobás, 28 férőhelyes bölcsődei tagintézménnyel bővült a Mizsei utcában.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megvalósult beruházás tartalmazza az építési költségeket, valamint a bölcsőde berendezési tárgyait: a bútorzatot, az eszközöket és a teljes konyhatechnológiát.

A tagintézmény működtetéséhez hat ember felvételére nyílik lehetőség.

Az intézmény szeptembertől fogadhatja a gyermekeket.

Borítókép: Meserét Lajosmizsei Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde (Fotó: Meserétóvoda.hu)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.