időjárás 2°C Taksony 2022. november 29.
logo

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje változatos programokkal

Forrás: MTI
2022.09.27. 10:44 2022.09.27. 16:29
Idén is lesz Szaunázók hétvégéje változatos programokkal

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi immár ötödik alkalommal a Szaunázók hétvégéjét: október 1–2. között tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben – közölte a fürdőszövetség az MTI-vel.

A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket: 31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez, melyek szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

A közlemény szerint október 1-jén 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program valósul meg. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a felújított szaunát. Az országos programban részt vevő fürdők listája a Magyar Fürdőszövetség honlapján található.

Vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitvatartás várja az érdeklődőket. Az őszi időjárásban ráadásul a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.