Idén is lesz Szaunázók hétvégéje változatos programokkal

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi immár ötödik alkalommal a Szaunázók hétvégéjét: október 1–2. között tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben – közölte a fürdőszövetség az MTI-vel.

Forrás: MTI2022. 09. 27. 10:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket: 31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez, melyek szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

A közlemény szerint október 1-jén 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program valósul meg. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a felújított szaunát. Az országos programban részt vevő fürdők listája a Magyar Fürdőszövetség honlapján található.

Vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitvatartás várja az érdeklődőket. Az őszi időjárásban ráadásul a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.