Dolgozza le a habcsókot és a bejglit!

Nincs karácsony kísértés, azaz csábító falatok nélkül. Béres Alexandra bemutatja, hogy egy-egy ünnepi finomság „semlegesítéséért” mennyit kell edzeni.

Forrás: Diéta és Fitnesz2020. 12. 30. 12:45
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dolgozza le az ünnepek alatt felszaladt pluszkilókat! Mindenki eldöntheti, hogy kihagyja a bejglit, a habcsókot, a forralt bort és a szaloncukrot, vagy inkább kompenzálja a finom falatokat az alábbi mozgássorokkal – írja a diétaésfitnesz.hu cikke.

Fotó: Pexels

MIVEL DOLGOZHATUNK LE 1 BÖGRE FORRALT BORT?

KOCOGÁS + KITÖRÉS-GUGGOLÁS + PLANK

Kocogjunk 15 percet, majd végezzünk 15 kitörést mindkét lábbal, és 15 széles guggolást. Végül menjünk le plank alkartámaszba, majd ugorjunk terpeszbe és zárjunk 25-ször.

MIVEL DOLGOZHATUNK LE 3 DB HABCSÓKOT?

TAPOSÁS + ELLENTÉTES TÉRD-KÖNYÖK ÉRINTÉS

Tapossunk intenzíven 3 percig, majd hanyattfekvésben végezzünk 20 ellentétes térd-könyök érintést. Megállás nélkül ismételjünk 4 körben.

MIVEL DOLGOZHATUNK LE 1 SZELET BEJGLIT?

KOCOGÁS + TÉRDHÚZÁS FEKVŐTÁMASZBAN + HASPRÉS

Kocogjunk 20 percet, majd végezzünk váltott térdhúzást fekvőtámasz alapállásból, végül 50 hasprést.

MIVEL DOLGOZHATUNK LE 5 DB SZALONCUKROT?

Ha érdekli, hogyan dolgozza le 5 db szaloncukor következményét, olvassa el a teljes cikket, valamint a gyakorlatsorokhoz tartozó képeket is talál az eredeti cikkben a Diéta és Fitnesz oldalán!

Korábbi cikkünkben is mutattunk néhány gyakorlatot, a Hegedüs Dóri által összeállított 20 perces videókkal pluszkilók nélkül megúszhatjuk az ünnepeket: Fitpercek – átmozgató edzés az ünnepekre.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Béres Alexandra és a Fitpuli segít túlélni a bezártságot. A 2-3 perces videók egy komplett edzésprogramot adnak ki. Mostanra bárki rájuk kattinthat, aki mozogna.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.