Elvesztette, majd megtalálta nyertes lottószelvényét egy férfi

Sikerült visszafordítania elveszett szerencséjét egy amerikai férfinak.

Forrás: MTI2021. 03. 24. 10:50
null
Egy parkolóban találta meg több mint egymillió dolláros elveszett lottószelvényét egy amerikai férfi Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sikerült visszafordítania elveszett szerencséjét egy amerikai férfinak, aki egy parkolóhelyen megtalálta több mint egymillió dollárt érő, elveszített lottószelvényét a Tennessee államban lévő Spartában.

Nick Slatten március 11-én tudta meg, hogy nyert 1 178 746 dollárt a szelvénnyel, amelyet előző nap vásárolt egy helyi élelmiszerboltban.

„Elképedtem, nem hittem el” – mondta a férfi, aki azonnal a menyasszonyához sietett, hogy megossza vele a jó hírt. Majd tovább intézte dolgait, elvitte testvérét gépkocsialkatrészt venni és megállt ebédelni.

Egy óra múlva azonban már pánikba esett, mert észrevette, hogy a szelvény eltűnt. Ráadásul, ha tulajdonosa nem írja alá, bárki beválthatja a nyereményt.

Egy parkolóban találta meg több mint egymillió dolláros elveszett lottószelvényét egy amerikai férfi
Fotó: Pixabay

Elkezdte keresni, felidézve merre járt aznap, és visszaérkezett az autóalkatrész-üzlethez, ahol meglátta a szelvényt a parkolóhelyen. Bár igen szeles nap volt, nem fújta el a szél, sőt valaki rá is lépett, de nem vette fel a lottószelvényt.

Slatten így jelentkezhetett a nyereményért, amelyből – mint elmondta – saját házat terveznek venni, gépkocsit cserélni és befektetni akarnak, de munkájukat folytatni fogják.

A borítókép illusztráció

Az Abbey Road egy utcanévtáblája több mint 37 ezer fontért kelt el

A Beatles-rajongók kedvelt londoni utcája, az Abbey Road egy utcanévtáblája 37 200 fontért (15,7 millió forint) kelt el egy árverésen.

A londoni St. John’s Wood városnegyed utcája neves lemezstúdiónak ad otthont, valamint egy Beatles-album is viseli a nevét, borítóján látható a popzene történetének egyik leghíresebb felvétele, az Abbey Road zebráján átkelő négy zenész.

A BBC beszámolója szerint a leütési ár messze meghaladta az előzetesen becsült 1000-2000 fontot.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.