El kell hinnünk, hogy Trump nyerhetett!

Minden jel arra mutat, hogy a demokraták elcsalták a választásokat, de el kell fogadnunk a hivatal döntését.

2020. 11. 17. 7:40
null
Orlando, 2020. november 2. Szakadt szélû amerikai zászló lobog a Florida állambeli Orlandóban 2020. november 2-án, egy nappal az elnökválasztás elõtt. MTI/AP/Orlando Sentinel/Joe Burbank Fotó: Joe Burbank
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Van egy emberi tulajdonságunk, mégpedig az alapvető nyugalom utáni vágyunk. S hogy a nyugalmat megkapjuk, hajlamosak vagyunk hinni a mindenkori „hivatalosságnak”: elfogadjuk a hivatal döntését, határozatát akkor is, ha kételkedünk benne.

Kicsit így vagyunk Joe Biden állítólagos győzelmével kapcsolatban is. Tudjuk nagyon jól, hogy elképesztően gyanús események történtek a választások során, amelyek feketén-fehéren arra mutatnak, hogy a demokraták – és mögöttük természetesen a deep state, vagyis a hálózatosan működő globális elit – elcsalták a választásokat.

És mégis: a hivatalos – vagyis fősodratú – média, a CNN-től sajnos egészen a Fox Newsig gyakorlatilag „bejelentette”, hogy Biden már visszavonhatatlanul megnyerte a választásokat, a szövetségi választási bizottság pedig azt nyilatkozta, hogy „a 2020-as választás volt a legbiztonságosabb voksolás az amerikai történelemben”. (Ez annyira cinikus megnyilvánulás a százszámra mutatkozó gyanús jelenségek után, hogy már önmagában is árulkodó.)

Persze hogy ilyen ellenszélben, a „hivatalosság” dörgedelmes kinyilatkoztatásainak brutális súlya alatt görnyedezve, már nem igazán merünk szembemenni a fősodrattal, mert a végén még minket fognak hülyének nézni.

Szakadt szélű amerikai zászló lobog a Florida állambeli Orlandóban. Fotó: MTI/AP/Orlando Sentinel/Joe Burbank

Pedig ezt kell tennünk – szembe kell mennünk a fősodrattal!

Persze tudjuk mi jól, mert megmondják nekünk: a megtestesült Igazság maga Joe Biden. A sötétség pedig Trump.

Ezért „csak” Biden nyerhet.

És valóban nagyon nehéz szembemenni az árral, a mai globalista-liberális-multikulti árral. Könnyebb elfogadni, hogy tényleg Biden nyert, higgyünk a hivatalosságoknak.

De emlékezzünk: ugyanilyen lelki okokból fogadtuk el egy ideig, hogy az USA azért támadja le a Szaddám Huszein által vezetett Irakot, mert az tömegpusztító (vegyi) fegyverekkel rendelkezik, és támogatja az al-Káida nevű terrorszervezetet. Aztán kiderült, hogy ebből semmi nem volt igaz, kiderült, hogy tudatosan verték át az egész világot ifjabb Bushék.

Itt a mi példánk is: a 2002-es választásokon számos, nagyon gyanús jel árulkodott arról, hogy a szocialisták „kreatívan” beleavatkoztak a folyamatba (például a láncszavazással, de több más furcsa jelenség akadt, többek között a MIÉP különös „visszaesése” a fővárosi szavazatok számlálásánál, miközben éppen a fővárosban volt a párt a legerősebb). Sokan tüntettek/tüntettünk is, a szavazatok újraszámlálását kérve. Ám az újonnan megalakuló MSZP–SZDSZ-kormány egyik első dolga az volt, hogy július 20-án ledarálja a szavazócédulákat… A „hivatal” döntött, az eredményt pedig végül tudomásul vettük, mert nem tehettünk mást.

És hát persze: nagyon nehéz elhinni, hogy a demokrácia és a szabadság őshazájában gigantikus csalás történt volna. Egyszerűen nem akarjuk elfogadni, hogy ez megtörténhet. Mert ez romba döntené bennünk a „hivatalosan” és törvényesen működő világról alkotott biztonságos képünket.

Nos, vegyük észre: ők pontosan tisztában vannak ezzel az emberi, lelki szükséglettel, a biztonság, kiszámíthatóság, nyugalom iránti vágyunkkal, és ezt használják ki. Ezért mernek akár brutális, égbekiáltó szélhámosságokat elkövetni.

Emlékezzünk csak 2006-ra: hittük volna, hogy Gyurcsányék elcsalják a választásokat? Nem. Pedig lényegét tekintve ezt tették, ha nem is láncszavazással, hanem a választók átverésével. És mit is mondott az őszödi? Tüntetni fognak – majd megunják, hazamennek.

Nos, a demokraták Amerikában éppen ebben bíznak: a republikánusok majd megunják, hazamennek. És Biden elnök lesz. Az emberek pedig fokozatosan napirendre térnek az események felett, mert végső soron nyugalomra vágynak.

Én meg azt mondom: tartsunk ki még, higgyünk abban, hogy az igazságnak győznie kell, higgyünk abban, hogy Trump és csapata nem adja fel, és kikényszeríti az összes szavazat újraszámlálását. Fiat justitia, pereat mundus! – kemény mondás ez, de szerintem többet ér mindennél. Még a nyugalmunknál is többet ér, sőt, valójában akkor nyugodhatunk meg igazán, amikor megtörténik az újraszámlálás, és kiderül, hogy tényszerűen ki nyerte a választásokat.

Kérek mindenkit, ne higgyen feltétel és fenntartás nélkül a mindenkori „hivatalban”! Mert itt és most, pontosabban az Egyesült Államokban a deep state, a globális elit az, amely a hivatal által akar bennünket meggyőzni valamiről, ami korántsem egyértelmű, sőt.

Az oddsaimat én Trumpra teszem!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.