Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs vetélytársa

A Mészáros és Mészáros Kft. és társa nyerte az Állami Ménesgazdaság fejlesztésére kiírt pályázatot.

MNO
2015. 11. 25. 12:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiemelt fejlesztéssé nyilvánította a kormány a magyar költségvetési pénzből létrejövő szilvásváradi beruházást. Az Állami Ménesgazdaság fejlesztésére kiírt, több mint 6 milliárd forint értékű tender győztese az egyedüli ajánlattevő felcsúti Mészáros és Mészáros Kft. és társa, az egri székhelyű Euro Campus Kft. lett – írja a Napi.hu. A nyertes cégek feladata a kiviteli tervek elkészítése és a megvalósítás lesz.

A fejlesztést, mely kétéves terv keretében valósul meg, három részre osztották:

A Párbeszéd Magyarországért a Közbeszerzési Hatósághoz és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalhoz (Kehi) fordul, hogy ellenőrizze a szilvásváradi lovarda felújítására kiírt közbeszerzést – mondta szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Barabás Richárd, a párt szakszóvivője. „Orbán Viktor haverja, Mészáros Lőrinc egy újabb adag közpénzzel lett kistafírozva”, felháborító, hogy az állam egy oligarchikus elitet épít fel, miközben négymillióan élnek szegénységben és legalább 50-55 ezer gyermek éhezik – jelentette ki a politikus. A szakszóvivő végül felszólította az államot, hogy ne írja alá a szerződést.

Természetesen Mészáros Lőrinc cégei jelenleg több projektben is benne vannak:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.