Euromoney-díj az MKB Banknak a jótékonyságért

Munkatársunktól
2019. 02. 09. 9:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén ötvenéves Euromoney 16. alkalommal közölte aPrivate Banking globális felmérését, ebben az évben is felállítva a private banking szolgáltatók legfrissebb, nemzetközi rangsorát. A felmérésben a világ 56 országának 700 nemzetközi szereplője – köztük 20 magyar pénzintézet – vett részt.

A hazai és nemzetközi versenytársaink szavazata alapján a Philanthropic Advice kategória I. helyezését Magyarországon az MKB Private Banking kapta. Ez a kategória a pénzintézet és az ügyfelek jótékonysági tevékenységének együttműködését értékeli. A díj jóval túlmutat a befektetési tanácsadás kereteiben történő szolgáltatásokon, mert azt az emberi értékközösséget és értékazonosságot ismeri el, amely az MKB Bankot és ügyfeleit a karitatív tevékenységek végzése területén is összeköti.

A bank eközben arról tájékoztatott, hogy az általa kibocsátott MKB Svájci Részvény Indexált 20190207 Kötvény törlesztési és kamatfizetési kötelezettségének 2019. február 7-én maradéktalanul eleget tett. Kötvényenként 337 forint kamatot fizetnek, amely éves szinten 0,83 százalék hozamnak felel meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.