A 4iG Nyrt. tájékoztatást adott ki a 2019. évi várható eredményekről

A 4iG Nyrt. 2019. évet illetően korábban nem tett közzé eredményvárakozásra vonatkozó előrejelzést, de a 2019. éves eredmény várhatóan nagyságrendekkel meghaladja a 2018. évi beszámolóban közölt adatokat.

2019. 12. 11. 9:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatósága a 24/2008. PM rendelet 4. számú mellékeltének 2.8.1 pontjában leírt kötelezettségnek eleget téve ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit a Társaság IFRS szerint konszolidált, 2019. évre várható eredményéről.

A 4iG Nyrt. 2019. évet illetően korábban nem tett közzé eredményvárakozásra vonatkozó előrejelzést, azonban a 2019. éves eredmény várhatóan nagyságrendekkel meghaladja a 2018. évi beszámolóban közölt adatokat, valamint az első három negyedévben elért teljesítménye alapján számolt időarányos eredményt.

A fentiek miatt a Társaság Igazgatósága az alábbi tájékoztatást adja ki éves várakozásairól:

1. A 4iG Nyrt. 2019. évi értékesítés nettó árbevétele meghaladja a 40 milliárd forintot.

2. A Társaság 2019. évi EBITDA mutatója meghaladja a 4 milliárd forintot.

3. A Társaság 2019. évi adózott eredménye meghaladja a 2,5 milliárd forintot.

Az Igazgatóság kiemelten felhívja a tisztelt befektetőinek, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőinek figyelmét arra, hogy jelen tájékoztatással jogszabályi kötelezettségének tesz eleget, a fenti információk a Társaság Igazgatóságának jelenlegi megítélésén és nem a Társaság auditált éves beszámolóján alapulnak, így azok nem tekinthetőek végleges adatoknak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.