Szorgalmasan vásároljuk a matricákat

Magyar Nemzet
2019. 12. 31. 18:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január 31-ig érvényesek az idei autópálya-matricák, a 2020-ra szóló megyei és országos úthasználati jogosultságokat ugyanakkor már ebben a hónapban meg lehet váltani. A jogosultságok személyesen és digitális felületeken is megvehetők. Áruk nem változott, az állami útdíjszolgáltató online felületén (ematrica.nemzetiutdij.hu) vásárolva kényelmi díjat sem kell fizetni. A 2020. esztendőre érvényes éves autópálya-matricák 2021. január 31-ig használhatók. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., eddigi szolgáltatásait kiegészítve, 2020-ban térképes útvonal- és matricatervező szolgáltatást is indít.

A jövő évi matricák értékesítése december 1-jén indult, és már az első héten csúcsot döntött. Éves e-matricából majdnem húszezret vásároltak az autósok, vagyis csaknem harmadával többet, mint a tavalyi december első hetében, köztük is legnépszerűbbnek az országos jogosultság bizonyult.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.