Rangos díjat kapott a 4iG

Az ITBusiness&Technology konferencián jelentették be a hazai ICT cégek rangsorát. A közönségszavazatok és a szakmai zsűri döntése alapján a TOP 52 jelölt vállalat közül a 4iG nyerte el „Az év legsikeresebb ICT cége 2019.” díjat.

2020. 03. 04. 13:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén is összeállította az elmúlt év legsikeresebb ICT társaságainak TOP 52-es listáját az ITBusiness. Közönségszavazatok és az elismert hazai szakemberekből álló szakmai zsűri döntése alapján a 4iG nyerte el „Az év legsikeresebb ICT cége 2019.” díjat. A rangsorban második a Vodafone, míg a harmadik helyezett az AutSoft Zrt. lett.

„Ez az elismerés elsősorban a munkatársaink teljesítményének szól, elhivatottságuk és kiemelkedő munkájuk nélkül az elmúlt év eredményeit nem tudtuk volna elérni. Célunk, hogy a 4iG szakmai fejlődését és növekedési pályáját fenntartsuk, és rövid időn belül Magyarország legnagyobb integrátor vállalatává növekedjünk” – hangsúlyozta a díjátadón Linczényi Aladin, a társaság vezérigazgató helyettese.

A 4iG 2019-ben zárta működésének eddigi legsikeresebb évét, konszolidált éves árbevétele csaknem háromszorosára növekedett, és meghaladta a 41,12 milliárd forintot, adózott eredménye 2,82 milliárd forint fölé növekedett, a társaság EBITDA-ja pedig elérte a 4,065 milliárd forintot. A következő két évben a magyar informatikai piac első számú integrátor vállalatává kíván fejlődni a 4iG. A menedzsment március 3-án, a Budapesti Értéktőzsdén megrendezett intézményi befektetői és elemzői reggelin számolt be várakozásairól, mely szerint a társaság teljesítménye és üzleti eredményessége 2020 során is dinamikusan növekedhet. Jelenleg 23 milliárd forintot meghaladó szerződésállománnyal (2019 februárjában, egy évvel ezelőtt 11 milliárd Ft volt ugyanez az érték) rendelkezik a 4iG. A cégcsoport a teljesítés alatt álló és az előkészített megbízások alapján, valamint a szolgáltatási portfólió tervezett bővítésével, illetve akvizíciókkal jelentősen felülmúlhatónak tartja tavalyi rekordévét is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.