Sikeres évre számít a 4iG

Magyar Nemzet
2020. 03. 04. 9:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kimagaslóan eredményes évre számít a 4iG Nyrt., mivel jelenleg 23 milliárd forint szerződésállománya van – tette közzé az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján tegnap, rövid- és középtávú célkitűzéseit ismertetve. A 2019-re vonatkozó szerződéskötés értéke az előző év februárjában 11 milliárd forint volt. A tájékoztatás szerint a 4iG Nyrt. célja, hogy a következő két évben a magyar informatikai piac első számú integrátorvállalatává váljon. A cég növekedésének üteme idén várhatóan húsz százalék feletti lesz, és a 2019-es eredmények alapján osztalék kifizetését tervezik. Ez utóbbi részleteiről a társaság közgyűlése áprilisban dönt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.