Startupversenyen dől el húszmillió sorsa

Demo Day: Hardverfejlesztések mutatkoznak be a UNI Győr Startup inkubációs programban

2020. 06. 03. 17:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Második alkalommal rendezték meg a Startup Campus, a győri Széchenyi István Egyetem, a Quantum Leap és az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures közös egyetemi inkubációs programját, az UNI Győr Startup Programot, mely a járványügyi helyzet miatt az eddiginél jóval szélesebb körben, vagyis nem csak egyetemisták és a győri térség tehetségei közül, hanem az ország bármely tájáról fogadta az innovátorok jelentkezését. Június 4-én, csütörtökön virtuális Demo Day zárja a versenyt, ahol kiderül, hogy a képzés három legígéretesebb csapata közül kik szerezhetik meg a húszmillió forintos kezdőbefektetést.

A hathetes online vállalkozásfejlesztési képzésen tíz csapat vett részt, melyek elsajátították egy sikeres startup elindításához szükséges üzleti alapismereteket, és egyéni mentorálással fejlesztették ötleteiket. A döntőbe jutó három csapat mindegyike hardverfejlesztéseket mutat be, ahol krónikus sebek helyes dokumentálásáról is szó lesz, halastavakban bekövetkező halpusztulásról és az okoseszközökbe szánt mérőműszerről is. Az eseményt online követhetik az érdeklődők, akik szavazással dönthetnek arról is, ki kapja a Millenáris Park által felajánlott közönségdíjat – hívták fel a figyelmet a szervezők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.