időjárás 1°C Aranka 2023. február 8.
logo

Nemzetközi díjat nyert a Zenergia

Magyar Nemzet
2021.05.16. 15:32
Nemzetközi díjat nyert a Zenergia

A nemzetközi rendezvényes versenyek egyik legnagyobbika az Eventex Awards, amelyre idén összesen 37 országból érkeztek nevezések. A kiélezett versenyben a Lounge Group magyar ügynökség által nevezett MVM Zenergia 2020 rendezvényt végül a Virtual Fundraising Event kategóriában a legmagasabb, arany díjjal ismerték el.

A tizenegyedik alkalommal megrendezett Eventex Awardson a zsűrinek 561 jelentkezésből kellett kiválasztania a legjobb eseményeket.

Az MVM Zrt. megbízásából immáron ötödik éve megtartott MVM Zenergia nagyszabású komolyzenei koncertet 2020-ban a járványhelyzet alatt kellett megvalósítani. Ehhez az MVM, valamint a Moonlight Event, a Lounge Group rendezvényszervező divíziója három forgatókönyvet készített, végül a járványhelyzet szempontjából legbiztonságosabb, online megoldás mellett döntöttek.

– Hatalmas kihívást jelentett, hogy egy ennyire komoly művészeti produkciót olyan professzionálisan ültessünk át online platformra, amely közel ugyanazt az audiovizuális élményt nyújtja a nézőknek az otthonukban, mintha a helyszínen élvezhetnék az előadást. Nagy nemzetközi brandek és komoly ügynökségek voltak a mezőnyben, így a siker azt is mutatja, hogy a magyarországi szakemberek tudása és felkészültsége bárkivel felveszi a versenyt – mondta Simonics Pál, a Moonlight Event ügyfélkapcsolati igazgatója.

Balázs János és Boldoczki Gábor is a színpadra lépett a 2020-ban online követhető komolyzenei koncerten
Fotó: MVM

A rangos nemzetközi verseny egyébként a Lounge Group rendezvénytechnikai divíziójának, a Visual Europe Group-nak is sikert hozott: #PowerOfLiveEvents nevezésükkel két arany és három ezüst díjat vihettek haza. Mindez jól mutatja, hogy a magyar rendezvényes cégek nemzetközi szinten is kimagasló munkát végeztek az elmúlt időszakban, a kihívásokból pedig lehetőségeket kovácsoltak.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.