Folytatódik a nagyvállalati beruházásösztönző program

Varga Mihály közölte: Az egyik legeredményesebb beruházásösztönző programot 25 milliárd forintos kerettel viszik tovább.

Magyar Nemzet
2021. 12. 30. 8:46
Forrás: Varga Mihály Facebook-posztja
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Jövőre is folytatjuk az egyik legeredményesebb beruházásösztönző programot 25 milliárd forintos kerettel – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter legújabb Facebook-posztjában. A bejegyzés rávilágít: a Nagyvállalati beruházási támogatás jelentősen hozzájárult a gazdaság újraindításához az elmúlt évben: 63 magyar cég 130 milliárd forintnyi beruházást valósított meg a kormány 50 milliárd forintos támogatásával.

 

A program mérlege a 2015-ös indítása óta: 241 beruházás, 207 milliárd forint támogatás, 510 milliárd forint értékű fejlesztés, közel 4000 munkahely.

A célunk az, hogy egyre több, a külpiacon is helytállni képes magyar vállalat erősítse a gazdaságot – hangsúlyozta a pénzügyminiszter a posztban.

Borítókép: Varga Mihály (Fotó: Varga Mihály Facebook-posztja)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.