Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Hétfőtől pályázhatnak a kkv-k energiahatékonyságuk fokozására

A március elején bejelentett pályázat 90 százalékos támogatási intenzitású – idézte fel Varga Mihály legújabb Facebook-posztjában.

Magyar Nemzet
2022. 04. 08. 9:51
20200618 Budapest Majdnem 1400 milliárd forintot költött az állam a válság hatásai­nak közvetlen kezelésére. A Magyar Nemzetnek adott interjúban Varga Mihály pénzügyminiszter elmondta: gazdaságvédelmi operatív törzs néven új testület alakul, ennek feladata a gazdaság növekedését fékező adminisztratív szabályok kiiktatása lesz. Fotó: Kurucz Árpád KA Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenkétmilliárd forintos energiahatékonysági támogatásra hívta fel a figyelmet Varga Mihály pénzügyminiszter legfrissebb Facebook-posztjában a magyar kis- és középvállalkozásoknak. A március elején bejelentett pályázat 90 százalékos támogatási intenzitású, és keretében 

minimum 75 millió forint, maximum 500 millió forint visszatérítendő támogatás igényelhető. 

Pályázni lehet többek között épületek hőtechnikai adottságainak javítására, hőveszteségének csökkentésére, épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítésére és meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítására. 

– Célunk az, hogy a fejlesztésekkel csökkentsük a vállalkozások rezsiköltségét, erősítsük a versenyképességüket – írta a miniszter.

A pályázat hétfőtől elérhető a Pályázat.gov.hu oldalon.

Borítókép: Varga Mihály pénzügyminiszter (Fotó: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.