Elon Musk ígéretéhez híven leköszön a Twitter éléről

Elon Musk új vezérigazgatót vett fel a Twitterhez, de egyelőre nem árulta el, hogy ki az, csak annyit lehet tudni, hogy az új vezető 6 hét múlva kezd és nő lesz − írja a VG.

MAGYAR NEMZET
Forrás: VG.HU2023. 05. 11. 22:44
SpaceX owner and Tesla CEO Elon Musk poses as he arrives on the red carpet for the Axel Springer Awards ceremony, in Berlin, on December 1, 2020. (Photo by Britta Pedersen / POOL / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai milliárdos a vállalat októberi felvásárlása óta vezérigazgató, s az új szerepe szerint, ügyvezető elnök és technológiai igazgató lesz, szigorúan a termékek és szoftverek felügyeletére összpontosítva.

Tavaly decemberben a Twitteren közzétett 12 órás közvélemény-kutatásban a válaszadók többsége azt mondta, hogy Musknak le kellene mondania vezérigazgatói posztjáról. Februárban még azt ígérte, hogy az új vezérigazgatót várhatóan majd az év vége felé nevezi ki − olvasható a VG cikkében

Az MTI rámutatott: az új vezérigazgatóról szóló bejelentés nyomán a Twitter részvényeinek árfolyama mintegy 2 százalékkal emelkedett a New York-i értéktőzsdén.
 

Borítókép: Elon Musk (Forrás: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.