időjárás -2°C Taksony 2023. november 29.
logo

A Lamborghini magyar márkakereskedést nyitott, bemutatták az új szuperautót + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Világgazdaság
2023.09.30. 15:21 2023.09.30. 15:30
A Lamborghini magyar márkakereskedést nyitott, bemutatták az új szuperautót + videó

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Stephan Winkelmann, az Automobili Lamborghini elnöke és vezérigazgatója, valamint Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója is.

Az Automobili Lamborghini megnyitotta első hivatalos márkakereskedését Budapesten. Az új kereskedést a Porsche Inter Auto Hungaria működteti, de a szalon a Lamborghini vállalati arculatának megfelelően készült el írja a Világgazdaság.

Stephan Winkelmann elmondta: az új márkakereskedés támogatja a Lamborghini elektrifikáció felé vezető útját, amely 2023-ban az új Revuelto bemutatkozásával kezdődött. A márka első PHEV-technológiával rendelkező modelljét a kínálat további elektrifikációja követi 2024-ben.

Az eseményen debütált a Lamborghini Revuelto is.

A Lamborghini-szalon a Szerémi úton található, a kereskedés alapterülete 245 négyzetméter. A szalonban az új termékkínálatot az Ad Personam szolgáltatás lehetősége teszi még vonzóbbá: az ügyfelek ennek segítségével teljes mértékben személyre szabhatják új Lamborghini-modelljüket.

Az Automobili Lamborghini vállalatot jelenleg Magyarországon kizárólag a budapesti márkakereskedés képviseli. A vállalat 79 márkakereskedéssel rendelkezik az EMEA-régióban és 182-vel világszerte.

Borítókép: Lamborghini Revuelto (Fotó: Lamborghini.com)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.