Országszerte leállás jön a postánál, erre jobb, ha felkészül

Részletek a cikkben.

Forrás: Posta2023. 11. 10. 13:45
Szolgáltatás - Budapest - Pestszentlõrinc 6 posta
Budapest, 2023. július 15. A Magyar Posta címere Budapest - Pestszentlõrinc 6. posta homlokzatán, a Havanna lakótelepen. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országos informatikai adatközponti karbantartás miatt a Posta.hu online felülete és egyes szolgáltatások – így a vámügyintézés és az online fizetés, a csekkautomata-szolgáltatás, a csomagautomaták egyes funkciói, a a Posta és Sender! mobil applikációk – nem lesznek elérhetők november 11-én, szombat délután egy órától november 12-én vasárnap este hat óráig – tájékoztat a posta

Hozzátették, az online fizetési lehetőséget meghosszabbított fizetési határidővel biztosítják, valamint a csomagautomatákból csomagokat ebben az időben is ki lehet majd venni. 

Felhívták a figyelmet arra is, hogy 

65 postai szolgáltató szombaton rövidített nyitvatartással fog üzemelni,

 azaz 2023. november 11-én szombaton egységesen délben bezárnak, valamint hat postahely zárva tart, továbbá november 12-én vasárnap kilenc postai szolgáltatóhely zárva tart.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László )

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.