Hosszú Katinka bezárja az éttermét

Már csak hétfőig lehet enni menni.

Forrás: Instagram2024. 04. 05. 17:06
Hosszú Katinka
20240206 budapest csepel csaladbiztonsagi eggyutmukedes es sajtotajekoztato havran zoltan magyar nemzet
Hosszú Katinka Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Koool hétfőtől sajnálatos módon véglegesen bezár – közölte Instagram-oldalán a bisztró. Az étterem a legendás magyar úszónő tulajdonában áll. A bejegyzésben megköszönték a rengeteg pozitív visszajelzést és bizalmat, majd úgy fogalmaztak: 

…nálunk a minőség és a vendégek, Ti voltatok az elsők. Mivel a minőség romlásával járt volna a Koool továbbhaladása a jelenlegi gazdasági helyzetben, ez Veletek, a vendégekkel szemben nem lett volna etikus, így a bezárás mellett döntöttünk

Hosszú Katinka 2022-ben nyitotta meg saját éttermét, a Koool by Katinka bisztrót, amelynek küldetése az lett volna, hogy ami egészséges, az lehet finom és változatos is. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.