Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója kapta a Figyelő Év embere díjat

A díjjal a Figyelő egy „magyar multi” építését is elismerte: a 4 ezer dolgozót foglalkoztató vállalat a magyarországi kis- és közepes vállalkozások beszállítói tevékenységét is fókuszban tartja.

Magyar Nemzet
2020. 01. 08. 19:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Figyelő szerkesztősége Jörg Bauert, a Tungsram elnök-vezérigazgatóját választotta az Év emberének.

A Figyelő immár ötödik alkalommal ítélte oda az Év embere díjat. Az üzleti hetilap szerkesztősége Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója mellett döntött, mert egy több mint 120 éves magyar márkát élesztett újra, amikor szűk két esztendeje a GE korábbi, magyarországi vezetőjeként megvásárolta az amerikai multinacionális vállalat régiós fényforrás- és globális autólámpa-üzletágát, megmentve a nálunk jól ismert Tungsram nevet. A díjjal a Figyelő egy “magyar multi” építését is elismerte: a négyezer dolgozót foglalkoztató, hazai székhelyű vállalat innovatív is, és globális szerepét megtartva a magyarországi kis- és közepes vállalkozások beszállítói tevékenységét is fókuszban tartja.

Fotó: Figyelő

A Tungsram egyedisége – minden külföldi érdekeltség csatlakozott a Tungsram Grouphoz – mellett termékeivel brand is lett. Valószínűleg az egyik legismertebb magyar multiról van szó: száz országba szállít, és huszonöt helyen található képviselete a nemzetközi piacon.

A díj átadása kapcsán a Figyelő legfrissebb számában exkluzív interjú olvasható az elnök-vezérigazgatóval a Tungsram csoport terveiről és elképzeléseiről, és a tervezett átalakulásról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.