Élő közvetítés
Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Az élet megállt Szerbiában

Korábban, még a vírus szerbiai megjelenése előtt, viccet csináltak a járványból.

2020. 03. 20. 14:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 65 éven felüliek nem hagyhatják el otthonaikat, este 8 és reggel 5 között pedig mindenkire érvényes a kijárási tilalom. Az elmúlt napokban már mindenki otthon maradt. Esténként filmeket, sorozatokat nézek, olvasok, edzek. Mást nem igen tehetek. Az első napokban, miután a kormány szükségállapotot hirdetett, az emberek megrohamozták a boltokat és mindent felvásároltak. Amikor a hatóságok világossá tették, hogy nincs hiány semmiből, helyreállt a rend. Korábban, még a vírus szerbiai megjelenése előtt, viccet csináltak a járványból. Az egyik orvos például azt mondta, nem látott még ilyen nevetséges vírust. Úgy vélte, a védekezéshez elégséges a gyakori kézmosás és a napi adag konyak. Ezt egy hivatalos sajtótájékoztatón jelentette ki, amelyen Alekszandar Vučić államfő is jelen volt. Mindenki nevetett a viccén. Az is elhangzott, hogy a férfiak nyugodtan vigyék Milánóba feleségeiket vásárolni. Most már mindenki látja, ez nem tréfa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.