Élő közvetítés
Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Úgy tűnik itt vészelem át a következő időszakot

Reális az esély arra, hogy ott ragadjak átszállás közben valahol a világban.

2020. 03. 19. 16:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Montevideóban borzasztó unalmas időszak vette kezdetét. Érződik az ősz, szinte minden nap esik, fúj a szél. A bevásárlóközpontokat bezárták, csak az élelmiszer kereskedések és a gyógyszertárak tartanak nyitva. A polcok tele vannak, nem tűnik úgy, hogy bármiből hiány volna, viszont kiírták az alapvető élelmiszerekhez, hogy legyünk kedvesek csak a szükséges mennyiséget megvásárolni.

Úgy tűnik itt vészelem át a következő időszakot, jelentsen is ez bármennyi időt, a hazajutás ugyanis szinte lehetetlen. Holnap indítanak innen utoljára jártokat Európába. A Google flights keresések 20 percenként mást mutatnak, például olyan járatokat is, amelyek 19-én Buenos Airesből mennek a Heathrow-ra, viszont a hivatalos közlemény szerint Buenos Airesből 17-e óta nem indítanak járatokat Európába. Persze Buenos Airesbe sem lehet most eljutni. Itteni idő szerint délelőtt 11 órakor a legolcsóbb megoldás félmillió forint volna és az út 41 órát tartana, de tízpercenként változik az ár is, egyre magasabb. Ráadásul a jelenlegi helyzetben, úgy gondolom, reális az esély arra, hogy ott ragadjak átszállás közben egy reptéren valahol a világban. (Viszonyításképpen, a kiutazásom 280.000 forintba került és kb. 20 órát tartott.)

Jelenleg Montevideót eléggé biztonságosnak tartom ahhoz, hogy ne féljek itt maradni.

...

Ha a többi vírusnaplót is olvasni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/virusnaplo

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.