Élő közvetítés
Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Így égettek el 264 milliárd forintnyi kábítószert – galéria

Nagy mennyiségű kábítószert semmisítettek meg Mianmarban a kábítószer elleni küzdelem világnapján.

Forrás: MTI2020. 06. 26. 11:19
Rangun, 2020. június 26. Védõfelszerelést viselõ rendõr, mielõtt nagy mennyiségû kábítószert semmisítenek meg Rangunban 2020. június 26-án, a kábítószer elleni küzdelem világnapján. A mianmari hatóságok mintegy 839 millió amerikai dollár (264 milliárd forint) összértékû különbözõ drogot semmisítettek meg a kábítószer-ellenes világnap alkalmából. Ez a szám közel a háromszorosa a tavalyinak. MTI/EPA/Lynn Bo Bo Fotó: Lynn Bo Bo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy mennyiségű kábítószert semmisítettek meg Rangunban 2020. június 26-án, a kábítószer elleni küzdelem világnapján. A mianmari hatóságok által mintegy 839 millió amerikai dollár (264 milliárd forint) összértékű különböző drog vált lángok martalékává. Ez a szám közel a háromszorosa a tavalyinak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.