Íme a világ első transzrasszú embere

Egy brit nem bináris fiatal 18 plasztikai műtéten esett át annak érdekében, hogy koreainak nézhessen ki.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 06. 29. 18:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Királyságban élő influenszer több műtéten is átesett, hogy úgy nézzen ki, mint a BTS zenekar egyik tagja, Elmondása szerint mára ő egy nem bináris, koreai személy.

Oli London hétfőn tett közzé egy videót, amiben elmondta, hogy már nyolc éve küzd identitásproblémákkal: – Tudom, srácok, hogy ez egy kicsit zavaró, mert senki se csinált még ilyet, de valóban küzdöttem identitásproblémákkal és azzal, aki vagyok. London egyébként a „they” (ők) névmást preferálja, és azt várja el másoktól, hogy így szólítsák.

London a keresztnevét is megváltoztatta Jiminre. Azt is elmondta, hogy a transzrassz hasonlít a transzneműséghez, mivel mindkét esetben rossz testben születik az ember, amit utólag valahogy korrigálni kell.

STOP TRANSracial Phobia!

— Oli London (@OliLondonTV) June 28, 2021

Ugyan az énekes még nem kommentálta az influencer átalakulását, a rajongók és a hozzászólók kritizálták őt, a műtétek, és a faji identitás megkülönböztetése miatt.

Korábban London a Twitteren szivárványos dél-koreai zászlót tett közzé. „Ez az új hivatalos zászlóm, mert én egy nem bináris személy vagyok, aki koreainak vallja magát. Köszönöm az elsöprő támogatást, nehéz felfednem a valódi identitásomat.”

This is my new official flag for being a non-binary person who identifies as Korean. Thank you for the overwhelming support it was so hard for me to come out as Them/they/kor/ean ️‍ #olilondon #nonbinary pic.twitter.com/5uJp2dBQU5

— Oli London (@OliLondonTV) June 18, 2021

Bejelentése nagy visszhangot kapott, de sokan bírálták is. A kritikákra reagálva újabb bejegyzést tett közzé. Ebben úgy fogalmazott: „Annyira szomorú, hogy hány hozzászólás homo- és nembináris-fóbiásoktól származik. Amit közzétettem, az Dél-Korea hivatalos LMBTQI-zászlaja. Bárki, aki negatív megjegyzést tesz, az LMBTQ- és egyenlőségellenes. 2021-ben olyan szomorú, hogy az emberek az alapján ítélnek meg másokat, hogy miként azonosítják magukat!”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.