Egy hűtőre ragasztott cetli buktatta le a New York-i magyar nő gyilkosát

A férfi összezavarodott vallomásában, és végül bevallotta, hogy 59-szer szúrta meg áldozatát.

Forrás: Atv.hu2022. 04. 22. 18:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 51 éves édesanya New York Forest Hills-i kétmillió dolláros házának konyhájában találtak rá a feljegyzésre, ami egészen a nő gyilkosáig vezette a rendőröket. A The Daily Beast úgy tudja, a rendőrség a hűtőszekrényre ragasztott cetli miatt kezdte figyelni a korábbi karbantartót, a 44 éves David Bonolát – tudósította az ATV a 24.hu írása alapján.

A rendőrség közleménye szerint a férfi összezavarodott vallomásában, és végül bevallotta, hogy 59-szer szúrta meg Gaal Orsolyát, majd holttestét egy hokitáskába gyömöszölve egy közeli park szélén hagyta. Ezek a vérnyomok vezették el a gyilkosság másnapjának reggelén a rendőröket a nő házáig, ahol annak 13 éves fia egyedül tartózkodott.

A portál arról ír, a hatóság emberei a feljegyzés előkerülése után folyamatos megfigyelés alatt tartották Bonola otthonát. Egyik nap pedig a kukásautót is megállították, miután a férfi kivitte szemetét. Ekkor került elő egy véres munkáscsizma és több vérfoltos tárgy is. 

A parkban egyébként több véres holmit is találtak, véres rongyokat, melyeket a gyilkos valószínűleg keze bekötésére használt, egy faodúban pedig egy összegyűrt, véres narancssárga dzsekit is találtak.

A The Daily Best információi szerint a férfi maga szólította meg a háza közelében tartózkodó rendőröket, arról érdeklődve, hogy őt keresik-e. Kihallgatása során először megpróbálta elterelni magáról a gyanút, azonban hamar belebonyolódott a kézsérülését magyarázó történetbe, és bevallotta a gyilkosságot – tette hozzá az ATV írása.

Bonola vallomása szerint az áldozattal két éven keresztül folytatott viszonyt, azonban nemrég arra lett figyelmes, hogy a nő egy másik férfival vált üzeneteket. Kettejük kapcsolatáról akart beszélni a nővel, ezért szombat éjfél után elment Orsolya házába.

A beszélgetés azonban hamar veszekedéssé fajult, ezért lementek az alagsorba, hogy ne ébresszék fel a nő 13 éves fiát, aki a ház legfelső emeletén aludt. 

Az ATV cikke szerint Bonola az alagsorban azonban kést ragadott és bevallása szerint 59-szer megszúrta a nőt, majd egyik fiának görgős hokitáskájába gyömöszölte holttestét, és elvitte a közeli park szélére.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Rendőrségi helyszínelés (Forrás: YouTube/NBC New York)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.