Texas is beállna a sorba az LMBTQ-őrület ellen

Folytatódik a vita a floridai törvénymódosítás körül, amely megtiltja hogy a gyerekeknek szexuális ideológiáról és transzneműségről tanítsanak az iskolákban. Texas lehet a következő állam, amely támogatja a törvényt, sőt, akár a floridaihoz hasonló rendelkezést is hozhat – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 04. 06. 13:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dan Patrick, Texas republikánus alkormányzója élesen bírálta a Disney-t, amiért engedett az LMBTQ-mozgalom nyomásának és elutasította a nemrég aláírt floridai törvénymódosítást. A rendelkezés megtiltja az iskoláknak, hogy harmadik osztályig szexuális ideológiáról és transzneműségről tanítsanak az órákon.

Mint sokan, én is Disney-rajongó voltam egész életemben. Gyerekkoromban imádtam Davy Crockettet Fess Parkerrel, és néztem a Disney csodálatos világát. Szülőként és nagyszülőként, aki többször elvitte családját a Disney Worldbe, dühös vagyok. Most megjelentek a Disney tisztviselőinek privát videói, amelyekben arról beszélnek, hogy az unokáimat, valamint a te gyermekeidet és unokáidat beavatják a szexualitás kérdésébe

– írja közleményében Dan Patrick, aki szerint a szülők bíztak a Disney márkában, miközben a Disney elárulta azokat a szülőket, akik hittek abban, hogy a Disney egy minőségi és jó vállalat. Dan Patrick – rengeteg szülő és nagyszülő mellett – arra bátorította az embereket, hogy bojkottálják a Disney-t.

Kapcsoljátok ki a Disney csatornát. Mondjátok le a parki kirándulást vagy a hajóutat, ha tervezitek. Ha van Disney-részvényed, add el. Bár nekem nem sok részvényem volt, ma eladtam őket. Írj egy levelet a cégüknek, vagy hívd fel őket csalódottságoddal, és mondd meg nekik, hogy változtatniuk kell, különben végeztél velük. Az embereknek látniuk kell, hogy mi folyik a Mickey függöny mögött

– fakadt ki a texasi alkormányzó. Hozzátette, hogy a Disney azt tervezi, hogy radikális eszméket sulykol a gyerekeknek szerte a világon. 

Ha nem tudunk harcolni a gyermekeinkért, akkor miért is harcolhatnánk?

– tette fel a kérdést. Dan Patrick azt is megígérte, hogy a floridaihoz hasonló törvénytervezetet fognak benyújtani. Georgia, Tennessee, Indiana, Oklahoma, Kansas és Louisiana mellett Texas lenne a hetedik állam, amely hasonló törvényt fogadna el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.