Megrázó felvételek a nyugat-ukrajnai rakétatámadásokról

A videókon látható és hallható a három hatalmas robbanás Lvivben, a lakosok ijedtsége is érzékelhető.

Forrás: Twitter2022. 05. 04. 7:46
Lviv, 2022. május 4. Füst száll a magasba egy orosz rakétatámadás után a nyugat-ukrajnai Lvivben 2022. május 3-án. MTI/AP/Jon Gambrell Fotó: Jon Gambrell
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orosz rakéták rongáltak meg ma három erőművet Lvivben, így a város egy része áram nélkül maradt. Legalább egy ember megsérült – derül ki a posztból.

 

Orosz csapatok foglaltak le ukrán rakétákat. A felvételen a Stugna-P, azaz Skif kicsomagolása látható. Több tucat ilyen rakétát foglaltak le.

A bejegyzés szerint TB2-vel, lőszerekkel és az Egyesült Államokból frissen szállított fegyverekkel teli hangárokat robbantottak fel ehhez hasonló orosz rakéták Odesszában. A repülőtér, amelyet a NATO-országokból érkező fegyverszállítmányok központjaként használtak, teljesen megsemmisült.

 

Rakéták – új kategória jött létre az ukrán hulladékgazdálkodásban. A képen egy hulladéklerakó látható a Harkiv lakott területére indított rakétákkal.

 

Videón a 3 hatalmas robbanás Lvivben, melynek során az összes ausztrál szállított rakéta elpusztult. Az orosz bombázások célpontjai a NATO által szállított fegyverszállítmányok voltak – derül ki a posztból.

 

Ismét az odesszai régió felé tartottak Onyx rakéták a posztoló állítása szerint. Hátborzongató látvány a rakétaindítások pillanata:

 

Érdekes felvételek a Kalibr cirkálórakéták becsapódásairól, amelyeket néhány helyi lakos rögzített a lakásából.

Borítókép: Füst száll a magasba egy orosz rakétatámadás után a nyugat-ukrajnai Lvivben 2022. május 3-án. (Fotó: MTI/AP/Jon Gambrell)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.