A jövő héten Bécsben tárgyal Orbán Viktor

Karl Nehammer osztrák kancellár jövő csütörtökön hivatalos látogatáson fogadja Bécsben Orbán Viktor miniszterelnököt – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.

Forrás: MTI2022. 07. 21. 18:00
ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. május 25. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelenti be a Karmelita kolostorban 2022. május 25-én. A Facebook-oldalán közzétett videóban elmondta: kötelezik a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedõcégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 A találkozó fő témái az európai energiaválság, az orosz–ukrán háború, valamint az illegális migráció elleni közös küzdelem.
Emellett megvitatják a nyugat-balkáni térség uniós perspektíváit és az EU újjáépítési alapjával kapcsolatos aktuális kérdéseket.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelenti be a karmelita kolostorban 2022. május 25-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.