Fetisisztákkal filmeztek le egy kislányt a Pride-on

A videó egy német Pride felvonuláson készült, amelyen egy kislány látható, aki ketrecbe zárt és kutyának öltözött férfiakkal táncol. A gyereket később a ketrecbe is bezárták az egyik maszkos férfival, így vonultak fel az utcán.

Forrás: V4NA nemzetközi hírügynökség2022. 08. 03. 8:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kutyamaszkok egy puppy play néven ismert fétis kellékei – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A résztvevők saját bevallásuk szerint ősi késztetést éreznek arra, hogy felfedezzék a nem emberi vágyaikat.Ezek az emberek gyakran hordanak nyakörvet vagy éppen pórázt. A Pride rendezvényeken egyre több fetisiszta vesz részt. Nemrég egy tengerentúli felvonulásán is a berlinihez hasonló jelenetek játszódtak le.

Amint arról a V4NA korábban már beszámolt, az Egyesült Államokban egész júniusban felvonulásokat és más eseményeket tartottak a Pride hónap megünneplésére. A résztvevők bizarr megnyilvánulásai és bohóckodásai azóta megjelentek a közösségi médiában, és néhány videón az látszik, hogy gyerekek is jelen voltak a rendezvényeken. Az egyik ilyen felvételen egy fiatal lány beszél arról, hogy tízéves kora óta tudja, hogy biszexuális. Azt is elmondta, hogy azóta többször megrengett a világa, mert sokszor azt gondolta, hogy inkább leszbikus, vagy esetleg omniszexuális, vagyis olyan ember, aki mindenféle identitású emberhez vonzódik. Azóta pedig inkább csak queernek vallja magát.A tinédzser végül arra jutott a beszélgetés során, hogy ő genderqueer, transzmaszkulin és queer egyben. Mint kiderült, a transzmaszkulin olyan nembináris ember, aki kapcsolatot érez a férfiassággal, de nem mindig azonosítja magát férfiként, csak úgy viselkedik.Ugyanebben a videóban az egyik nő bevallotta, hogy nem tudja, minek azonosítja magát, és így nyilatkozott: „Nem tudom. Gendersemleges… vagy nemi szempontból semleges. Azt hiszem, ezt mondták, nem tudom. Össze vagyok zavarodva.”

Az alábbi fotón az látható, ahogy egy nőnek – rendkívül lengén – öltözött férfi széttett lábakkal fekszik a gyerekek előtt. „Sajnálattal kell közölnöm, hogy a tegnapi drag-show a wisconsini Fort Atkinson-i farmer’s marketben nem volt olyan családbarát, mint ahogyan azt hirdették” – írt a poszthoz egy férfi.

A jelek szerint a széttárt lábak állandó hozadékai ezeknek a műsoroknak.A következő videó tanúsága szerint a szülők arra bátorították a gyerekeket, hogy élvezzék a műsort, integessenek, tapsoljanak a felvonulóknak, akik közül sokak testét szinte semmi sem takarta.

Egy másik videón egy drag queen áll egy padlizsánt jelképező emoji kocsin, és azt hirdeti – kisgyerekek jelenlétében –, hogy „van síkosítójuk”.

Az alábbi felvételen egy kisgyermek látható, amint egy Pride felvonuláson áll, miközben félmeztelen férfiak sétálgatnak és egymást korbácsolják.

A legmegrázóbb videóban egy kisgyerek jól láthatóan nem szeretne a felvonuláson részt venni, az anyja azonban nem engedi el a gyerekét, és kényszeríti, hogy nézze a műsort és tapsoljon.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.