Több embert agyonlőtt egy férfi Montenegróban

Legalább tizenegy ember vesztette életét a családi vitát követő lövöldözésben.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 08. 12. 19:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy családi vitát követően lövöldözni kezdett egy férfi Montenegróban, és tizenegy embert megölt, majd tűzharcba keveredett a rendőrökkel, akik agyonlőtték – jelentette a montenegrói állami televízió a helyi rendőrségre hivatkozva. A fegyveres férfi a balkáni ország déli részén fekvő Cetinjében történt lövöldözésben hat embert megsebesített, köztük egy rendőrt is. A sebesültek közül négyet a cetinjei, kettőt pedig súlyos sérülésekkel az onnan 36 kilométerre lévő főváros, Podgorica kórházába szállítottak.

Az RTCG állami televízió szemtanúkat idézve beszámolt róla, hogy a 34 éves elkövető véletlenszerűen, az utcán sétáló emberekre adott le lövéseket, gyerekeket sem kímélve.

A rendőrség lezárta a lövöldözés helyszínét, hivatalos nyilatkozatot azonban még nem adott ki.

Borítókép: Vuk Borilovic, a lövöldözés elkövetője. (Forrás: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.