Az egész világ II. Erzsébet állapota miatt aggódik

Sorra küldik jókívánságaikat a királynőnek a világ vezetői.

Magyar Nemzet
2022. 09. 08. 18:43
Britain's Queen Elizabeth II arrives for the "A Gallop Through History" Platinum Jubilee celebration at the Royal Windsor Horse Show at Windsor Castle on May 15, 2022. (Photo by Steve Parsons / POOL / AFP) Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sorra küldik jókívánságaikat II. Ezsébet királynőnek a világ vezetői. 

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök egy Twitteren közzétett bejegyzésében biztosította az egész királyi családot jókívánságairól.  

A gondolataim és a kanadai nép gondolatai Őfelsége, II. Erzsébet körül járnak ebben a pillanatban

 – írta a posztban. 

Az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden is jókívánságait küldi a királynőnek és az egész családjának – közölte a Fehér Házra hivatkozva a Reuters. 

Lizz Truss, az Egyesült Királyság frissen megválasztott miniszterelnöke a Twitteren azt írta: 

Az egész országot mélyen aggasztják a Buckingham-palotából érkező hírek. Az én gondolataim – és az Egyesült Királyságban élő emberek gondolatai – jelenleg Őfelsége, a királynővel és családjával vannak.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kijelentette:

Gondolataim és imáim a királynővel vannak. A brit barátainkkal közös otthonunknak számító Európa egész történelmét képviseli, mindig is stabilitást és magabiztosságot adott nekünk, hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, és egy legenda a szememben.

Borítókép: II. Erzsébet brit királynő (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.