időjárás 4°C Stefánia 2022. november 28.
logo

Bayer Zsolt: Az USA légiereje nem tart igényt a heteroszexuális fehér férfiakra + videó

Bayer Zsolt
2022.10.02. 14:31
Bayer Zsolt: Az USA légiereje nem tart igényt a heteroszexuális fehér férfiakra + videó

Az Amerikai Egyesült Államok légierejének akadémiája új ösztöndíjprogramot hirdetett. Eddig ebben nincsen semmi különös, de azért a hír kap egy vajszínű árnyalatot – kezdte videójában Bayer Zsolt.

 Ugyanis az új ösztöndíjprogramra mindenki jelentkezhet, kivétel a heteroszexuális fehér férfi. 

„Őket nem várják. Szeretném papírból pontosan idézni, hogy kiknek hirdették meg az új programot. Jelentkezhetnek tehát az Amerikai Egyesült Államok légierejéhez a nembinárisok, az agenderek, a bigenderek, a two spiritek, a demigenderek, a genderfluidok valamint a genderqueerek, bármit is jelentsen ez. Ugye, önök is úgy vannak vele, hogy a háromnegyedéről azt sem tudják, hogy micsoda, de fölösleges is megtanulni. A lényeg, amit nekünk meg kell jegyeznünk, hogy az Amerikai Egyesült Államok légiereje mostantól kezdve a heteroszexuális fehér férfiakra nem tart igényt.” 

– És azt se felejtsük el, hogy ezen program keretében azt is meghirdették, hogy az Egyesült Államok légierejénél bizonyos szavakat nem szabad használni, így például azt, hogy anya, apa – ezt határozottan tilos –, továbbá a terrorista szót sem szabad használni, mert az olyan kirekesztő. 

Azt hiszem, hogy a dilivonatról egész egyszerűen nem lehet leugrani – mondta végezetül Bayer Zsolt.

Borítókép: képernyőkép

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.