Bayer Zsolt: Fogjunk össze, és csináljunk egy különutas politikát + videó

Legfrissebb videóblogjában Bayer Zsolt emlékeztetett rá, hogy az Oroszország elleni szankciók mindenkinek fájnak, kivéve magát Oroszországot. A publicista szerint az egyetlen lehetséges megoldás, ha a jelenlegi helyzetben Magyarorország, a V4-ek, Ausztria és Olaszország össze tudnának fogni.

2022. 09. 11. 8:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy lator államról beszélünk, és ezért az Ukrajnáért kellene nekünk itt Európában megfagyni, munkanélkülivé válni és feladni az egész régi életünket. Mindez egy olyan, Oroszországgal szembeni szankciós politikával megspékelve, amely szankciós politika mindenkinek rossz, kivéve az oroszokat – sorolta Bayer Zsolt.

Mit is üzent Putyin a legutóbb? Azt mondta, így Európának: „Meg fogtok fagyni, mint az orosz mesében a farkas farka.” Az a helyzet, hogy nagy valószínűséggel Putyinnak lesz igaza, és ez tragédia – vélekedett a publicista.

Nincs más esélyünk, mintsem az, hogy mi itt Közép-Európában, esetlegesen kiegészülve az osztrákokkal, és az olaszokkal, ahol néhány nap múlva a választásokon, minden jel szerint végre a normalitás fog győzni. Szóval, mi itt Közép-Európában a V4-ek, Olaszország, Ausztria fogjunk össze, és csináljunk valamiféle külön utas politikát, ugyanis ez így tovább nem mehet – hangsúlyozta vlogjában Bayer Zsolt.

Borítókép: Képernyőkép

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.