időjárás 5°C Csenge , Ráhel 2023. február 4.
logo

Nőket terrorizált egy halloweeni jelmezes férfi Kaliforniában

Forrás: Fox News
2022.10.31. 12:50 2022.10.31. 14:06
Nőket terrorizált egy halloweeni jelmezes férfi Kaliforniában

A hatóságok bizonyítékokat találtak a rablásról, köztük az áldozattól ellopott 500 dollárnyi készpénzt Hernandez hátizsákjában – olvasható a Fox News cikkében.

Szexuális zaklatással és két nő kirablásával gyanúsítanak egy férfit, aki elfogásakor bohócmaszkot viselt – a férfi a halloweeni beöltözés szokását használta ki a bűncselekményei elkövetésekor.

Az Egyesült Államokbeli victorville-i hatóságok kedden letartóztattak egy férfit, Joel Hernandezt, miután – az eddigi vallomások alapján – legalább két nőt kirabolt és egyiküket szexuálisan is zaklatta. A nyomozók úgy vélik, hogy több áldozata is lehetett a halloweeni jelmezt viselő férfinak.

A férfitől lefoglaltak egy halloweni bohócmaszkot, egy símaszkot és ötszáz dollárnyi készpénzt. Fotó: Victorville Rendőrkapitányság 

A bohócmaszkos elkövető egy helyi hitelszövetkezetnél kirabolt egy 54 éves nőt, aki később értesítette a rendőrséget. Ezt követően a rendőrök sikeresen beazonosították az elkövető Hernandezt és őrizetbe is vették. Elfogásakor megtalálták nála a feljelentést tevő nőtől ellopott 500 dollárnyi készpénzt.

Az első áldozat azzal vádolta Joel Hernandezt, hogy kirabolta egy Arrowhead Credit Union ATM-nél a kaliforniai Victorville-ben. A victorville-i nyomozók úgy vélik, több olyan áldozat is lehet, akik eddig még nem jelentkeztek. Fotó: Google

Több bűncselekményt is elkövetett halloweeni jelmezben

A nyomozás újabb fordulatot hozott, ugyanis a rendőrség Hernandezt egy másik bűncselekménnyel is összefüggésbe hozta, amelyet nem sokkal a bejelentett rablás előtt követhetett el. Egy másik, 50 éves áldozat bejelentette a rendőrségnek, hogy szexuálisan zaklatták egy élelmiszerbolt parkolójában, leírása alapján az elkövető egy fehér bohócmaszkot és piros pulóvert viselő férfi volt.

A férfi mindkét áldozat vallomása szerint bohócmaszkot viselt a bűncselekmények elkövetésekor, a második áldozat pedig be is tudta azonosítani Hernandezt.

 

Joel Hernandez többszörösen is visszaélhetett a halloweeni beöltözéssel. Fotó: Victorville Rendőrség 

A 22 éves gyanúsítottat rablás és szexuális zaklatás vádjával a High Desert állami börtönbe helyezték, 200 000 dollár óvadék ellenében védekezhetne szabadlábon.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.